+36 30 293 5852
info@alfatextil.hu
Alfa Textil Kft.

ALFA Lakástextil nagykereskedés

ágynemű, lepedő, paplan, párna, terítő, székszoknya

ÁSZF /Általános szerződési feltételek/

Cégünk minden erőforrásával arra törekszik, hogy a vásárlók megrendelését a lehető leggyorsabban minden gond nélkül teljesítse. Éppen ezért, a félreértések elkerülése végett kérjük, mielőtt rendelne, olvassa el az alábbi szabályzatot, mely az Általános Szerződési Feltételeket (továbbiakban rövidítve ÁSZF) tartalmazza.

A webáruházunk értékesítési rendszere teljes egészében illeszkedik a törvényi előírásokhoz. A rendszer kialakítása oly módon történt, hogy a webáruház látogatója, továbbiakban Ügyfél és a webáruház üzemeltetője, továbbiakban, mint Szolgáltató jogai együttesen teljesüljenek, kötelezettségeik pedig, a közösen elérendő cél megvalósulása érdekében a másik fél érdekeit szolgálják, és azt ne sértsék. Az ide vonatkozó jogszabály a 2001. évi CVIII. Törvény, mely az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről rendelkezik.

1.) Az Általános Szerződési Feltételek elérhetősége

Az űrlap alján lehetőség van ezen Általános Szerződési Feltételek, továbbiakban ÁSZF, áttanulmányozására. A megrendelő űrlapon az Általános Szolgáltatási Feltételek linkre kattintva olvasható a szerződés. Ezen kívül lehetőség az oldalon a menüsor ÁSZF menüpontjára kattintani, ahol az Ügyfél ezt elolvashatja, kinyomtathatja, letöltheti azt saját adathordozójára mentheti.

2.) Az Általános Szerződési Feltételek elfogadása

Az ÁSZF, melyet az Ügyfélnek a jelölő négyzetre történő kattintással kell elfogadnia, hogy Szolgáltató megrendelését elektronikus úton törtnő hiteles megrendelésnek tudja tekinteni.

A jelölő négyzet kijelölésével Ügyfél vállalja, hogy az Általános Szerződési Feltételek rá vonatkozó jogszabályi és jelen rendelkezéseit elfogadja, annak minden pontjával egyetért.

Felhívjuk figyelmét, hogy a Távollevők között kötött szerződésekről szóló 17/1999. (II. 5.) Kormányrendelet 5.§ c) bekezdése alapján az elkészült függönyök, sötétítők, asztalterítők ágyneműk és egyéb méteráruból egyedi méretre konfekcionált termékek esetében megvásárlásától csak indokolt esetben állhat el (anyag- vagy mérethiba esetén). Egyéb esetben nem áll módunkban visszatéríteni a vételárat.

3.) Megrendelés visszaigazolása

Szolgáltató az Ügyfél megrendelését írásban, az Ügyfél által megadott e-mail címre válaszlevélben visszaigazolást küld. Szolgáltató tájékoztatja továbbá Ügyfelet a kiszállítás várható időpontjáról is.

4.) Rendelés teljesítésének területe

A rendelés teljesítése Magyarország teljes területére érvényes, mely szállítási cím rendelkezik irányítószámmal. Magyarország határain kívülre történő szállítási cím esetén, kérjük a megrendelés előtt, egyeztessen Ügyfélszolgálatunkkal, egyéb esetben nem tudunk rendelést elfogadni.

5.) Rendelés teljesítésének módjai

SZÁLLÍTÁS

Postai utánvéttel

A kiszállítását, a megrendelést követő, de legkésőbb 10 naptári napon belül teljesítjük. A kiszállítás várható időpontjáról megrendelőinket értesítjük.

A termékek kiszállítását a csomagküldő szolgálat végzi. A fizetés alapesetben postai utánvéttel történik kivéve ha a egyéb érvényben lévő szerződés másként nem rendelkezik.

Webáruházunk rendelésenként egységesen nettó 1790Ft-ot számol fel postaköltségre, függetlenül a rendelés mennyiségétől. Kérjük, átvételkor ellenőrizze a csomag sértetlenségét. Amennyiben sérülést észlel a csomagoláson, kérjük, mérlegelje a sérülés mértékét, amennyiben az erősen sérült, azt ne vegye át a kézbesítőtől, valószínűleg a termék is sérülhetett szállítás közben.

A webáruház telephelyén történő személyes átvétellel.

6.) Fizetési feltételek

A webáruházban megrendelt áruk kifizetése az alábbi módon történhet:

  • postai utánvéttel, a csomag átvételekor díja nettó 400Ft.
  • Szállítási szerződés megkötése esetén a szerződésben rögzített feltételek szerint, ezek részleteiről érdeklődjön elérhetőségeinken.

7.) Ár meghatározás

Az ALFA Lakástextil-Webáruház oldalain található termékek árai adószámmal történő regisztráció után lesznek láthatóak. Ez azért szükséges, mert cégünk kizárólag viszonteladókat szolgál ki, magánszemélyeket nem. A regisztráció és belépés után a termékekre kattintva megjelenik az ár nettó, bruttó ára és az egységesen felszámítandó Általános Forgalmi Adót tartalom.

Az Alfa Lakástextil-Webáruház üzemeltetője, a weblapon (www.alfatextil.hu) közétett árak változtatásának jogát fenntartja, a módosítások a weblapon való megjelenéssel egyidejűleg lépnek hatályba.

A módosítás a már megrendelt termékek vételárát visszamenőleg nem befolyásolja, a megrendelt termékek a megrendelésben feltüntetett áron kerülnek kiszállításra. Ügyfél utólagos árengedményt nem kérhet Szolgáltatótól, a megrendelés utáni, számára kedvezőtlen árváltozás esetén sem.

8.) Sikertelen kézbesítés

Az Ügyfél hibájából meghiúsult kézbesítés miatti újraküldés költségei minden esetben az Ügyfelet terhelik. Amennyiben a megrendelés visszaigazolása megtörtént a Szolgáltató részéről és az Ügyfél a megrendelés tárgyát képező terméket nem veszi át, ez esetben Szolgáltató jogosan követelheti Ügyféltől a szállítási költség teljes összegét, melyet Ügyfél köteles megfizetni.

9.) Ügyfélszolgálat, egyéb kérdések kezelése

Ha a fentieken kívül bármi kérdése felm elektronikus levélben az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címen jelezheti azt, kérdésére 72 órán belül válaszolunk. Észrevételeit, kérdéseit jelezheti az Elérhetőségeink alatti menüpont egyéb elérhetőségein is.

10.) Elállási jog

Az Ügyfél a szerződéstől az árú átvételét követő nyolc munkanapon belül indoklás nélkül elállhat. Az Ügyfél viseli az elállási jog gyakorlása miatt az áru sértetlen, csomagolásban történő visszaszolgáltatásával kapcsolatban felmerült költségeket. A visszaküldés, visszaszállítás a Szolgáltató telephelyére kell történjen, ahonnan a megrendelés érkezett.

A visszaszolgáltatott termék árát lehetőség szerint azonnal, de maximum 15 munkanap alatt a Szolgáltató visszafizeti.

Garancia, Szavatosság

Az ALFA Lakástextil Webáruházban értékesített termék a Vevőnek történő átadás előtt minőségi és méretvételi ellenőrzésen esik át, amely garantálja a termékek kiváló minőségét. Amennyiben a kézhezvételt követően megrendelőink a csomag kibontása és tartalmának megvizsgálása után Ön még sincs megelégedve a termék minőségével, akkor a 17/1999-es kormányrendelet alapján a rendelt termék átvételének napját követő 8 munkanapon belül elállhat a vásárlási szerződéstől.

11.) Adatkezelési, adatvédelmi irányelvek

A Szolgáltató jelen weblapra (www.alfatextil.hu) érvényes adatkezelési irányelveit minden oldal alján feltünteti és a leírtak szerint jár el.

Az ALFA Textil Kft. bármely, - a weblap használata során tudomására jutott személyes adatot a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló 1992. évi LXIII. törvény rendelkezései szerint kezel. Amennyiben Ön bármely személyes adatát eljuttatja az ALFA Textil Kft-nek., ezzel hozzájárulását adja ahhoz, hogy azt az ALFA textil Kft. – a cég saját érdekeit figyelembe véve, illetve az ügylet jellege által meghatározott célból és ideig – nyilvántartsa, tárolja és kezelje azt.

12.) Egyéb rendelkezések

A Szolgáltató bármikor jogosult jelen Általános Szolgáltatási Feltételeket módosítani. Az esetleges módosítás a weblapon való megjelenéssel egyidejűleg lép hatályba.

A szerződő felek mindent elkövetnek annak érdekében, hogy az esetleges vitás kérdéseiket tárgyalások útján rendezzék. Amennyiben tárgyalásos úton nem lehetséges a jogvita rendezése, szerződő felek - értékhatártól függően - a Szegedi Városi Bíróság kizárólagos illetékességének vetik alá magukat.

Verzió: 2.0 Utolsó módosítás: 2021-02-16

LETÖLTÉS

Ügyfélszolgálat

contact
Miben segíthetünk?

+36/30/293-58-52
Szakértő kollégánk
várja hívását!

info@alfatextil.hu

Szállítás

Szállítási díj   1790 Ft + áfa

szallitas
INGYENES SZÁLLÍTÁS

nettó 60 000 Ft
feletti rendelésnél

Copyright © 2021 Alfa Textil Kft. lakástextil nagykereskedelem Rights Reserved.